----------------------------------------------------------
Tak toho bych se nebál. "Nová" R9700 taky neměla konkurenci a jako novinka stála totéž, co pomalejší a technologicky zastaralejší GF4Ti-4600
Ren píše:To, ze si nV lhanim a klamavym marketikgem zkousi zvysit prodej jeste neznamena, ze dela spatne karty. Pokud tomu nejaka lama nerozumi, necha se oklamat a skoci jim na to, je mi to jedno, ale my jsme lidi, kteri vedi o co jde a dokazeme rozpoznat marketingovy kec od pravdy. A proto dokazeme preci poznat kdy vede nV a kdy ATi, a podle toho si koupime kartu, a nebudeme fanATIcit jen proto, ze nV ma "nemoralni" (moralka v businessu? ale no tak) praktiky nebo ze pomohla 3DFxu tam, kde je..Nebo snad ano?
No vidis a ja myslel ze si za to 3Dfx mohlo samo, protoze se rozhodli ze si karty budou delat sami a hrabat vsecek zisk a podle toho ta cena taky vypadala.no-X píše: Ale lam je nejvíc a tak svým výběrem rozhodují o jsoucnosti a nejsoucnosti každý firmy. A právě tímhle způsobem zlikvidovala nVidia 3Dfx a PowerVR.
Promiň, ale neprospal jsi rok 1999? Nebyly karty s lepším poměrem cena/výkon, než Voodoo3 a to ti snad každej potvrdíVlask píše: No vidis a ja myslel ze si za to 3Dfx mohlo samo, protoze se rozhodli ze si karty budou delat sami a hrabat vsecek zisk a podle toho ta cena taky vypadala.

Kterej z výrobců kdy vydělával hi-endem? Kolik je v bazarech hi-end karet jako GF2Ultra, GF256DDR, RageFury MAXX? Skoro žádný. Ale M64 a MXek jako když naseje. Protože byly levný a cpaly se do sestav. Jenže kterej prodejce by po tomhle ftp://ftp.tomshardware.com/pub/nvidia_on_kyro.pdf chtěl Kyra prodávat? Za tohle svinstvo taky nVidia nemůže?Vlask píše:Jak to bylo s PowerVR nevim - nebyli to ti s Kyrem? Jestli jo, tak tam je to jasny - nemeli nikdy topend a dojeli na drivery, stejne jako S3.
Nemuzete ze vseho vinit jen nvidii, za to ze se chova jako kazdej jinej na jejich miste..
Můžeš mi konkrétně říct, na jaké kartě a s jakou verzí driverů jsi měl problémy? Za poslední cca 3 roky je situace na poli driverů s nVidií podle mě vyrovnaná a za poslední půlrok už je na tom ATi jednoznačně líp.Vlask píše:A popravde receno bez ni by to bylo asi v haji, protoze ati taky vubec nemusim - s jejich ovladacema nemam nejlepsi zkusenosti.