ee, asi jsi me pochopil spatne. Ve Vistach je spousta veci, u kterych jsem nikdy nepochopil, co vedlo k jejich zmene, a i takove, co me dokazou nastvat. A nikdy bych nedoporucil nekomu, aby si upgradoval hw jen aby si mohl poridit Vista. Soucasne ale take nekomu, kdo si kupuje novy stroj neporadim dej si tam XP, neni pro to duvod. Jak uz jsem nekolikrat rikal, mezi XP a Vista jsou rozdily v realnem zivote mnohem mensi, nez se nas snazi presvedcit frikulini z obou stran barikady. Neni zkratka duvod za kazdou cenu se hnat do Vista nebo naopak pri kazde mozne i nemozne prilezitosti na ne plivat a pozadovat na MS at podporuje XP dalsich 100 let. Aero patri k tem drobnostem, ktere se mi na nich libi.
2D/3D, ted jsi uplne nejsem jisty. Chtel jsi to pouzit jako dukaz pro XANa, ze 2D jadro je stale pritomno? To obavam se neobstoji, spotreba 3D jadra roste s komplexnosti sceny. Nebo jsi to myslel jinak?
Nekde jsem kdysi mel specificky typ materialu o NV40, tam byla relativne podrobne popsana pritomnost 2D jadra (spolecna s jednotkou na akceleraci videa, co je u nV myslim do dnes).
2D jádra a nový grafiky
- no-X
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Já proti Vistám z principu nic nemám, SP1 dokonce odstranil naprostou většinu problémů, které jsem musel v práci řešit. Ale dokud bych neměl dvou- nebo lépe čtyř-jádro @3Ghz a 4GB paměti k tomu, nešel bych do nich...
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
-
Bob van Sikorski
- ex certifié fanATIque
tomu dokonale rozumím, na dvoujádru s 2GB je to strašná plíseňno-X píše:Já proti Vistám z principu nic nemám, SP1 dokonce odstranil naprostou většinu problémů, které jsem musel v práci řešit. Ale dokud bych neměl dvou- nebo lépe čtyř-jádro @3Ghz a 4GB paměti k tomu, nešel bych do nich...
Intel Core i5-10400F, 8GB DDR4, Radeon RX 6500 XT, 500GB SATA SSD, 4TB SATA HDD, 650W Fortron, FullHD VA Acer, Linux (od 2010), Olympus E-M10 III + 17/1.4, Ikonta 6x9. vg