Jedna trosku lamerska otazka na stareho pamatnika ako som ja . Je V3ka plne kompatibilna s V2? resp. je nejaky dovod znahat si este V2ku (okrem zberatelskych ucelov samozrejme ) ak uz mam V3 3000 ? pokial si dobre spominam boli trosku problemy pri prechode z V1 na V2 a v dost velkom pocte boli treba patche pre V2ku. resp. mali ste nejake probl. s kompatibilitou softov kodenych povodne pre V2ku na V3ke?
ak uz mas v kompe voodoo3 tak sa ti urcite neoplati vymyslat nieco s voodoo2-99% glide hier po patchnuti na poslednu verziu pobezi rovnako dobre (pripadne aj lepsie) na voodoo3,nehovoriac o tom ze ziskas moznost pouzivat vyssie rozlisenia,dx8 ovladace atd..existuje par vynimiek-niektore stare glide hry ktore nemaju patch mozu prestat fungovat,typicky priklad by bol incubation,ale aj tam je situacia riesitelna..
takze ak si rozmyslal nad tym ci si do kompu s voodoo3 nepridat aj voodoo2,prakticky vyznam to nema (pod win9x dokonca budu karty mat konflikt)..jedine ze by si to chcel mat na nejake testovacie ucely.
Spis najedes vic her, co maji natvrdo zadratovanou podporu pro V1, takze pokud by o to jo slo, tak spis V1 nez V2. To, co se psalo v dobe V2 uz bylo po zkusenostech s prechodem preci jen trochu lepe pripraveno na upgrade.
mozem potvrdit.a voodoo1+voodoo3 funguje bez problemov..aj ked pre tych par hier ktore sa na v3 nerozbehnu bude asi jednoduchsie voodoo1 emulovat,napr cez dgvoodoo,vykon by mal byt dostatocny.
hmm. no nasiel som na nete ze je to nejaka adventura z 98 meho ja poznam aj ovela starsie ozaj, ked su v masine obe Voodoo - 1 + 3 ako sa potom da nastavit cez ktoru pojde GLIDE?
pomerne jednoducho-najprv nainstalujes voodoo1,potom voodoo3,to znamena ze vsetko defaultne pobezi na voodoo3.ak chces nejaku hru spustit cez voodoo1,skopirujes voodoo1 glide2x.dll do adresara prislusnej hry a jedes.