predbezni zaujemcovia mozu vesele postovat do tohoto threadu a ja budem dufat ze zasa neskysnem s hrbou srotu na krku -_-
P/I: 6x Obsidian2 90-2440
Moderátoři: no-X, Moderátoři
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
P/I: 6x Obsidian2 90-2440
Obsidian2 90-2440 je 10MB voodoo2 od q3d bez podpory sli a pass-through (tj je nutne mat bud extra monitor alebo prehadzovat kable).tieto karty sa pouzivali v hracich automatoch atari,ale po nainstalovani prislusneho voodoo2 ovladaca bez problemov funguju aj v normalnych pc..karty su oem funglovky,tzn este nevybalene.k dispozici je 6 kusov,(odhadovana) cena jednej karty je 250Kc.

predbezni zaujemcovia mozu vesele postovat do tohoto threadu a ja budem dufat ze zasa neskysnem s hrbou srotu na krku -_-
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
pripadne ti mozem jednu odlozit,nemyslim ze bude velky zaujem.

hehehee,toto je ta najlepsia cast,ono cely balik vratane postovneho je dokopy za 40euro,takze tentokrat nasim malym esesacikom z colnice sklapne celust naprazdno (do 45euro je to bez colneho zatazenia).a kedze karty su nove,nemozu ani len pizukat ze dovoz prislusneho tovaru je zakazany.tesim sa z toho ako male decko,skodoradost je asi predsa len najlepsia radostKayman píše:btw, nebude problem na colnici? :>
- wizzy
- Quiz master
- Kontaktovat uživatele:
Hmm...jaké to může zvládat maximální rozlišení? Zůstala mi teď pod rukou taková pěkná 21" (siemens scm 21107 - jestli někdo najde na internetu manuál, má u mě pivo...a ne jedno)...zatím pro něj nemám využití, tak by byl "voodoo only" ... zas vymýšlím kokotiny...
W.I.Z.Z.Y. : Wolframový Inteligentní Zabíjecí Záludný Yankee
Core2DUO E4300 (1.8@2.8GHz), Zalman CNPS7700-AlCu, Asus P5W-DH Deluxe, 3GB DDR2, 2x1TB WD Black, DVD-R/W LG GSA-H55L + GSA H12N, ATi HD4850, Thermalright HR-03GT, V2 12MB Dragon, HP LP2475w 24", SB X-Fi Fatal1ty, Leadtek Winfast PxDVR3200 H, Cambridge SW 5.1, Enermax Liberty ELT 500AWT a tak...
Core2DUO E4300 (1.8@2.8GHz), Zalman CNPS7700-AlCu, Asus P5W-DH Deluxe, 3GB DDR2, 2x1TB WD Black, DVD-R/W LG GSA-H55L + GSA H12N, ATi HD4850, Thermalright HR-03GT, V2 12MB Dragon, HP LP2475w 24", SB X-Fi Fatal1ty, Leadtek Winfast PxDVR3200 H, Cambridge SW 5.1, Enermax Liberty ELT 500AWT a tak...
To je jenom prebrandovany nejaky Phillips, jen si uz nepamatuju jaky, zkus to najit podle toho. Podivej se na vyrobni stitek na detaily, nebo muzes otevrit casing a mrknout po labelech vevnitr. Nehledal jsem to, protoze bys mi ty piva musel stejne poslat mailem, navic by Te na pivech vysel cely monitor draz, nez jsi za nej dal.wizzy píše:...taková pěkná 21" (siemens scm 21107 - jestli někdo najde na internetu manuál, má u mě pivo...a ne jedno)
- wizzy
- Quiz master
- Kontaktovat uživatele:
Philips to je, našel jsem českou firmu, která je servisuje, ale manuál k tomu nemají, nějaký hint jsem od nich už dostal, ale k monitoru (=do práce) se dostanu až v pondělí, tak to vyzkouším.
S tím pivem mám takový nápad, ještě to zkusím promyslet a uvidíme
(ale jinak máš recht, ten monitor mě nestál nic
)
S tím pivem mám takový nápad, ještě to zkusím promyslet a uvidíme
(ale jinak máš recht, ten monitor mě nestál nic
W.I.Z.Z.Y. : Wolframový Inteligentní Zabíjecí Záludný Yankee
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
obsidiany dorazili-ako predajca sluboval,funglovky,pecatna nalepka neporusena.prezrel som ich ako sa dalo,jedna karta sa poskodila cestou (ta ovalna plechova vec co je na zadnej strane karty na najspodnejsom obrazku je odlomena),ostatne to prezili v zdravi..
colnici zasielku prezerali (myslim ze uz tusim kde sa ta jedna karta poskodila),ale vzhladom na obsah balika a sikovne prilozene potvrdenie o kompletnej cene mohli (ako som predpokladal) akurat zatat zuby a balik mi pekne poslat.mmmm,to je ale dobry pocit
takze 3 kusy su na predaj (dva uz ma Kayman,o dalsi mal zaujem wizzy,no uvidime),jeden neposkodeny si nechavam,a ten posledny co treba opravit asi pripadne Honymu..mimochodom,karty su ta zelena verzia.
colnici zasielku prezerali (myslim ze uz tusim kde sa ta jedna karta poskodila),ale vzhladom na obsah balika a sikovne prilozene potvrdenie o kompletnej cene mohli (ako som predpokladal) akurat zatat zuby a balik mi pekne poslat.mmmm,to je ale dobry pocit
takze 3 kusy su na predaj (dva uz ma Kayman,o dalsi mal zaujem wizzy,no uvidime),jeden neposkodeny si nechavam,a ten posledny co treba opravit asi pripadne Honymu..mimochodom,karty su ta zelena verzia.
Naposledy upravil(a) ps47 dne úte dub 01, 2008 9:55 pm, celkem upraveno 1 x.