zřízení účtu je možné přes internet nebo v kiosku (trvalo to asi pět minut, přičemž slečna zároveń ještě stihla zaučit kolegyni)
účet vč. e-bankingu je použitelný hned
zdarma je klasický účet (0,3%) a spořící účet (3,5%), přičemž převody mezi nimi jsou bezplatné a instantní
mBank dává zdarma neembosovanou VISA classic kompatibilní s PayPal (výborně!)
mBank nepodporuji inkaso (to mi nějak nevadí)
mBank nemá SWIFT/BIC, v plánu na tento rok... to mi docela vadí, protože je tudíž nepoužitelný pro finanční převody přes MoneyBookers
---
Kayman píše:len by som chcel dodat, ze mbank dava ucet zadarmo a aj platobnu kartu visa k nemu
uz ju mam aj doma, ale este som tam neposlal peniaze tak som to netestoval
Právě koukám, že "výhodný program" české spořitelny mě za minulý měsíc vyšel na 172Kč, takže brzy začnu o mbance asi také uvažovat...
Naposledy upravil(a) no-X dne sob bře 22, 2008 11:33 am, celkem upraveno 3 x.
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
scot666 píše:Ja mbank spokojene pouzivam od zacatku roku. Zatim tam nemam jediny poplatek bance. Muzu doporucit.
Od včerejška jsem též klientem. Pokud na mě někdo máte z jakéhokoli důvodu uložené číslo účtu (spořka), můžete ho smazat
Pár postřehů jsem hodil do prvního postu
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
Pokud pominu variabilní poplatky (za účetní položky, za I/O platby...), tak mě vedení Výhodného programu u ČS a.s. stojí 45,- měsíčně. Mám kontokorent, neembosovanou VISU Electron s čipem, internet banking, gsm banking a nic víc nepotřebuju. Samozřejmě, rychlost není taková, jako u jiných ústavů, ale za ty prachy, plus dostupnost cash-machines.... Jak jste se dostali na těch 130, 170 měsíčně?
W.I.Z.Z.Y. : Wolframový Inteligentní Zabíjecí Záludný Yankee
Core2DUO E4300 (1.8@2.8GHz), Zalman CNPS7700-AlCu, Asus P5W-DH Deluxe, 3GB DDR2, 2x1TB WD Black, DVD-R/W LG GSA-H55L + GSA H12N, ATi HD4850, Thermalright HR-03GT, V2 12MB Dragon, HP LP2475w 24", SB X-Fi Fatal1ty, Leadtek Winfast PxDVR3200 H, Cambridge SW 5.1, Enermax Liberty ELT 500AWT a tak...
To jsou prave poplatky za ty I/O transfery penez, aspon u mne. Par trvalych prikazu, sem tam neco poslu sem tam neco prijde. Ja platil u CS 100 - 200 Kc mesicne.
wizzy: ano, vedení výhodného programu stojí 45Kč měsíčně, ale pokud potřebuješ urgentně vybrat peníze a nemáš po ruce bankomat ČS, nebo pokud potřebuješ nečekaně vybrat víc, než kolik máš limit na kartě... K tomu pár převodů a je z toho 175Kč:
Ok, ale i tak by mě poplatky vyšly na 120Kč. Nač je mám platit, když mi jinde nabídnout totéž zdarma a ještě navíc spořící účet s 3,5% úrokem, přičemž mezi oběma účty si mohu instantně a bez poplatku převádět peníze?
Jasně, každá ušetřená kačka se hodí. Kdyby ta mbanka měla inkaso, asi bych o tom taky vážně začal uvažovat, ale bez něj to nemá moc smysl. Ještě jak je to s bankomaty - vlastní asi nemá a jestli jo, tak velmi omezený počet, kolik stojí výběr z cizího?
W.I.Z.Z.Y. : Wolframový Inteligentní Zabíjecí Záludný Yankee
Core2DUO E4300 (1.8@2.8GHz), Zalman CNPS7700-AlCu, Asus P5W-DH Deluxe, 3GB DDR2, 2x1TB WD Black, DVD-R/W LG GSA-H55L + GSA H12N, ATi HD4850, Thermalright HR-03GT, V2 12MB Dragon, HP LP2475w 24", SB X-Fi Fatal1ty, Leadtek Winfast PxDVR3200 H, Cambridge SW 5.1, Enermax Liberty ELT 500AWT a tak...
Nic, tři výběry měsíčně odkudkoli v ČR máš zdarma, další za 19Kč Po světě jsou výběry též zdarma a zřejmě navíc bez omezení na počet výběrů.