jeden znamy to hral na masinke s duronom 1000 a voodoo3,a islo to v pohode,aj to dobre vyzeralo (ja som vtedy mal radeon8500 s prisernymi ovladacmi takze som mu ten glide zavidel)..
ps47 píše:jeden znamy to hral na masinke s duronom 1000 a voodoo3,a islo to v pohode,aj to dobre vyzeralo (ja som vtedy mal radeon8500 s prisernymi ovladacmi takze som mu ten glide zavidel)..
Mno to je moc dobre ze to jde i na v3 ... a jeste je potesujici ze mel taktez durona
Jinak ja ji hral na Gf2 MX,GF3 Ti,GF4 Ti-4200,R8500 a obraz byl docela dobrej ... ale zajima me ta v5ka
tak Flashpoint je moje nej hra na Voodoo
slape uplne supr ;;
ve Flashpoint resistance sem dokonce se svym Celerem 584mhz 128 ram + Voodoo 5 dostal kamose s XP 1600+ a GF(nevim uz jakou)
unej na max detajly (viditelnost 4000m, 1600x1200 atd...) fotky ,ume skoro plynule
kdyz to ume videl tak fakt valil bulvy
jj to teda
nemelo to chybu kdyz ume kamos projizdel nastaveni flashpointa a hledal kde mam co vypnutyho a pak stejne rikal ze to neni mozny aby mi to taghle slo
Doom píše:tak Flashpoint je moje nej hra na Voodoo
slape uplne supr ;;
ve Flashpoint resistance sem dokonce se svym Celerem 584mhz 128 ram + Voodoo 5 dostal kamose s XP 1600+ a GF(nevim uz jakou)
unej na max detajly (viditelnost 4000m, 1600x1200 atd...) fotky ,ume skoro plynule
kdyz to ume videl tak fakt valil bulvy
Tak s tim jsi me potesil a resistance jde taky ju....
A jenom mezi nama flashpoint je taky moje nej hra ... ale bohuzel jsem to nehral na zadny karte 3dfx
já jsem se dostal s Celerem 400 a Voodoo1 přes úvodní video Flashpointu jakmile na mě začal mluvit "počkejte tady destáníku hned se vrátím" tak se to kouslo :p
ale zase je pravda ze ofp je nativne pod glide. neviem pre co bol povodne programovany ale napriklad ut sa casto hra tak, ze glide+wrapper. krajsie, rychlejsie.
skusit mozes. mozno aj ja dakedy skusim. ale tiez je pravda, ze na durone 900 a v3@166 to islo ako tak.. :/