vlastníte Rush?
- no-X
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
vlastníte Rush?
Voodoo Rush... Máte někdo? Řekl bych, že je to asi nejméně rozšířená karta, kterou 3Dfx vydalo. Pokud jí někdo máte, napište, jaký model; možná by neškodilo zmínit i nějaké ty (špatné) zkušenosti .
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
taky ja se pridavam do RUSH klubu
moje krasavice http://chosetuning.wz.cz/pictures/new/rush.jpg
Sem ji dokonce rozchodil na mem stroji (P4 3G) ve WIN XP celkem slusne ale filmy se ji nejak prehravat nechtelo
EDIT: jeste bych snad dodal ze topi jak buchle kamna
Sem ji dokonce rozchodil na mem stroji (P4 3G) ve WIN XP celkem slusne ale filmy se ji nejak prehravat nechtelo
EDIT: jeste bych snad dodal ze topi jak buchle kamna
Naposledy upravil(a) T613 dne čtv kvě 20, 2004 12:59 am, celkem upraveno 1 x.
-
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
ja ji zkousel na mym PC a bohuzel mi nenajela svinuchaT613 píše:taky ja se pridavam do RUSH klubu
- no-X
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
děkuji za reakce, měl bych pár připomínek a dotazů:
Lipo: vím jen, že Yakumo Rush existuje, ale nemám podrobnosti (2D jádro /AT25/AT3D/Macronix/, kapacitu paměti /4/6/8/, jestli má nějaký další výstupy (tv-out, 3d brýle) ) Mohl bys alespoň něco z toho konkretizovat?
T613: s tím videem se nedivím. MX86251 je hodně slabej čip
Lipo: vím jen, že Yakumo Rush existuje, ale nemám podrobnosti (2D jádro /AT25/AT3D/Macronix/, kapacitu paměti /4/6/8/, jestli má nějaký další výstupy (tv-out, 3d brýle) ) Mohl bys alespoň něco z toho konkretizovat?
T613: s tím videem se nedivím. MX86251 je hodně slabej čip
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
- no-X
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Super! Aliance AT25, 6MB, ale fascinuje mě ten způsob řešení video-out. Konektory na kartě jsou, ale do verze bez video-out není vložený čip. Tenhle typ řešení vidím poprvé. Pěkný
-
- Kontaktovat uživatele:
Další do klubu Rush!
Měl bych tu Procomp G105 (alespoň tak jsem jí identifikoval podle FCC ID) - Vodoo Rush 4MB rozšířeno na 6MB, výstupy TV-out a ještě něco na PCB jsou, ale nejsou osazeny, 2D chip je Macronix MX86251. Žádný pasivy na ní nejsou, PCB je zelený s paměťoma osazenýma do "T". Tahle karta je zajímavá hned dvěma věcma: jednak je velice vybíravá na desku na které běží - vyzkoušel jsem jich už mnoho ale jediná kde pod Win98 běží bez problému je Tomato (Zida) TX98. Všude jinde má dost podstatné chyby ve 2D obraze tak že se stává nepoužitelnou. Přitom pod NT4 s ní problémy nejsou tak nevím do jaké míry je to chyba HW/ovladačů. Zkoušel jsem několik různých driverů a nic. Takže kdyby na ní někdo provozoval NT4 nebo měl desku kde bude fungovat pod nonNT systémem a chtěl to se mnou vyměnit za jinou Rushku tak se bránit nebudu. Druhý problém této karty se ani tak netýká karty vlastní ale spíš výrobce. Jednak nemá stránky s driverama v angličtině jak by se slušelo, ale hlavně když si tam tuhle kartu najdu a stáhnu ovladač tak po rozbalení archivu zjistím že to je driver pro něco úplně jinýho - nějakej SiS. To naštve. Tak to je snad vše.
2xPentium Pro + Voodoo 3 + SCSI = Super Stroj
Re: Další do klubu Rush!
Ovládače? skús dačo z tohto: http://www.falconfly.de/rush.htm
Znám
Tu stránku znám - používám z ní "3dfx Mancuso Mix 2.0" a teď tu mám novou Rushku tak uvidíme jestli bude kompatibilnější než ta Procomp - ještě jsem jí netestil. Ale bohužel má taky chip Macronix. Nechtěl by fakt někdo jednu tu Rushku vyměnit za jinou s jiným 2D chipem - Aliance? když mám dvě skoro stejný tak je mi to na nic. Thales at email.cz
2xPentium Pro + Voodoo 3 + SCSI = Super Stroj
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
..no skusil by som najnovsie z falconflys,starsie verzie ovladacov na rush nestali za vela..
- B@RT
- Kontaktovat uživatele:
rush
Mam Rush od Yakuma ná výstup TV i na 3d Brýle 6MB pamět, maká dobře mam jí ted pod WinXP a bez probémů rochází testy a staré hry Duke atd.
Docela dost se hřáli jádra tak jsem tam nalípnul takový ty malý pasivky, který se za 100 prodávají na paměti. Ted jsou jádra vlahý (je to přilípnutý takovou bílou samolepkou lze snadno sundat.)
Docela dost se hřáli jádra tak jsem tam nalípnul takový ty malý pasivky, který se za 100 prodávají na paměti. Ted jsou jádra vlahý (je to přilípnutý takovou bílou samolepkou lze snadno sundat.)