Problem s nactenim prihlaseni do Win

Jakákoli problematika co se týká Voodoo 3 čí Velocity 100/200

Moderátor: ps47

Odpovědět
zemko
Kontaktovat uživatele:

Problem s nactenim prihlaseni do Win

Příspěvek od zemko »

Cau, nedavno sem bratrovi do PC - PII 400Mhz, 256mb ram koupil Voodoo 3 16MB, kdyz ji dam do AGPcka a pripojim monitor tak poprve to nabehlo az na plochu v pohode, pak sem udelal botu, ze sem dal vetsi rozliseni (neuvedomil sem si na jakym sem monitoru) tak sem to u sebe na monitoru prehodil zpet, ale pak uz karta nenacetla prihlaseni do win, posledni co bylo videt byla load screen win (XP) a pak tma, nikdo mi zatim nedokazal poradit co s tim. Dokonce padl i nazor, ze jsou vyschle kondiky (podle prodejce karta asi tri roky nebyla pouzivana).

A jeste uplne na zacatku mi to hazelo chybu v PCI slotech, ale stacilo resetovat konfiguracni data v BIOSu.

Nevite co s tim? diky
ps47
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

pokial sa ti to bez problemov dostane az po xp loading screen,tak to chyba karty asi nebude..blba otazka,skusal si co spravi safemode? moje oblubene riesenie v podobnych pripadoch je pokusny cisty instal xp na nejaky extra disk-tym sa rychlo vyluci vplyv zadrbaneho systemu..

mimochodom kondiky to tiez nebudu,pokial si dobre spominam tak v nich nieje nic co by mohlo vyschnut-voodoo trojky su kvalitka :)
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
zemko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zemko »

ps47 píše:pokial sa ti to bez problemov dostane az po xp loading screen,tak to chyba karty asi nebude..blba otazka,skusal si co spravi safemode? moje oblubene riesenie v podobnych pripadoch je pokusny cisty instal xp na nejaky extra disk-tym sa rychlo vyluci vplyv zadrbaneho systemu..

mimochodom kondiky to tiez nebudu,pokial si dobre spominam tak v nich nieje nic co by mohlo vyschnut-voodoo trojky su kvalitka :)
tak kdyz se pres F8 dostanu na vyber, tak kdyz dam Zapnout VGA tak jde pohode, sice se mi zda obraz moc roztahlej, ale to bude asi ovladacema,

ale jde jen pri zapnutym VGA, a v BIOSu je povolenej
ps47
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

do akej miery sa ti pozdava vyraz "reinstal xp"? :twisted:
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
zemko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zemko »

no nebute to problem, ale ted se dekuju do nemocnice a neni na to moc csu, tak az prijedu
Odpovědět