Hej PS47 - reaguješ na 2 roky starej test! To bylo, když jsem V5 měl čerstvě, to byl takovej můj první pokus narychlo z ní dostat co nejvíc.
Tady dolejc máš lepší skóre na Netburstu jen na 2,7ghz. Jinak moje skóre je už zase o něco víc nahoře.... viz můj post kterej zmizel v bazaru a zapoměl jsem ho sem zkopírovat.
Tak je to tady. Můj novej osobní rekord. Rovnejch 3250 bodů. GF256 dala jen něco kolem 2800 haha.
Ale bylo to problematický, nevim proč, ale při FSB166 a vyžší, ten systém neni tak rychlej, jako když nastavim děličku odpovídající FSB133. Nevim proč, hlavně v práci s AGP, ve výpočtech CPU se to moc neprojeví ani propustnost ram neni zlá, ale je to tak. Dovedl mě k tomu test s GF4TI co mi dala 10500 bodů s FSB166 a 12300 bodů s FSB160.... No zkrátka tenhle test proběhl s 15x155 a V5 běžela na 178mhz.
Nutno říci, že teď se to v hrách hejbá jak nikdy jindy. Dokonce UT2004 jsou všechny mapy plynule hratelný, už jde hrát i HL2 atd, paráda u všeho těžký zlepšení. Netbursťák předtim měl sice dobrej 3Dmark, ale hry byly skoro stejný, ale teď je to změna. Jo, a ještě jeden problém jsem musel řešit. V biosu se musí vnutit AGP2x, nenechat na auto nebo 4x, apecture 4mb, driving control na manuál a DA a natvrdo vypnout fastwrites a vše ostatní naopak zapnout. Když to neudělám, v hrách to furt ujde, ale v 3Dmarku mam skoro poloviční FPS a asi 2200bodů, nevim proč, ale je to tak.
Čili teď musíš atakovat 3250 bodů - držim ti palce. Co se mi ale nelíbí na těch tvejch výsledkách jsou ty propady při těch náročnějších z dvojice testu.... divný tam je to právě na počet trianglů, to je to co pro V5 musíš nejvíc zvednout. Nebylo by to hezký takovej nadupadnej V5 systém máš a je to o tolik horší. Teď porovnávám s tim co dal netburst a mam tu hozenej ten screen, tahle K7 dala ještě víc, ale nevyfotil jsem to...
Jinak lidi, kdyby měl někdo zájem je na výměnu, myslim moje K7. Na vzduchu 2,3ghz s boxem, jinak strop je 2,4ghz. Na výměnu za Northwooda FSB400 nebo 533 co by dal alespoň 3ghz... protože s tim bych svou metu atakoval znovu. Mohl bych si na to taky půjčit Taskrův 3,06ghz NW @ 3,5ghz a bylo by to, ale to neni podstata, chci to udělat se svym HW. To bych si taky mohl půjčit jeho V5 co má lepší OC že, o tom to neni, benchamrkuje se s tim, co je doma.
Tak PS47 koukej to pořádně přetočit, tohle neni možný, jo taky zkus fsb 165... jestli nemáš ten podobnej bug jako má můj board.