If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
Mně se to řešení docela líbí. Jako blbost mi to určitě nepříjde a sám bych si tu pro to dokázal vymyslet využití (za předpokladu, že bych měl doma alespoň jeden PC z těch všech, který má PCIe ).
Diagon Swarm - Můj NOVÝ "NOTEBOOK" blog [WWW] Je těžké být debilem, konkurence je příliš velká.
14" Lenovo ThinkPad T400 - Core2 Duo T9900 3,1GHz, 8GB DDR3, 300GB Intel 320 SSD, WWAN, 1440x900 LED + Advanced Mini-dock + ThinkPad UltraNAV USB Keyboard + 2x 24" LCD
Mě se to taky líbí, sice momentálně doma nemám žádnou PCI-E sběrnici, ale nápad je to dobrej, chtělo by to testnout s těma V2, tam by se ukázalo jestli to brzdí a případně jak moc. Pokud ne, tak neni co řešit. Aspoň to vždy bude víc přístupný třeba pro lidi, co by jinak museli otvírat bednu.
Vzhledem k tomu, že je tam je akorát můstek PCI sběrnice a je to připojený přímo na PCIe, tak bych řekl, že to moc brzdit nemůže (pokud vůbec).
Diagon Swarm - Můj NOVÝ "NOTEBOOK" blog [WWW] Je těžké být debilem, konkurence je příliš velká.
14" Lenovo ThinkPad T400 - Core2 Duo T9900 3,1GHz, 8GB DDR3, 300GB Intel 320 SSD, WWAN, 1440x900 LED + Advanced Mini-dock + ThinkPad UltraNAV USB Keyboard + 2x 24" LCD