..problem je v tom ze ma trocha tlaci cas (vcera za mnou pride bracha ze skusku ma uz v pondelok a ze mam nahodit linux,ze sa tomu rozumiem atd.a ze to urcite zvladnem.jasne.jedine co dokazem je ako-tak nainstalovat wincr@p .plus nieco malo o 3dfx

),tj nestiham si downloadnut 10.1..takze to bude 10.0,teda aspon zatial.rad by som bol keby mi to niekto vysvetlil istalaciu step-by-step.zatial:
particia na disku 5GB (formatovat fat32 alebo si to linux spravi sam?)
vlozim cd (ma to 3cd),nabootojem z neho (?),zacnem instalovat (?),ako je to s drivermi (chipset,zvukovka,grafika-3d zatial netreba),ked sa instalacia systemu skonci,co nasleduje,potrebujem nejaky soft aby som si pri bootovani mohol vybrat ktory os (xp+win98 to spravilo automaticky)..atd.asi by bolo najlepsie urobit iba zakladne fungujuci instal 10.0 aby to bracho mohol pouzit na ucenie,ked skonci tak si sosnem 10.1, deset nulu zastrelim a hodim 10.1..a potom uz len nejaku pci vsa-100 a sranda moze zacat.dborca bude urcite stastny ked ho zas zacnem otravovat
(off topic: dnes som skazil zapocet z vseobec.ekonomickej teorie.ked som vysiel z ucebne tak som dostal mensi zachvat zurivosti,a kedze som sa musel trocha ukludnit,tresol som hlavou o stenu.trocha som to prestrelil,uvidel som vsetky hviezdicky (MSI),a este aj v peknom motion blure,kam sa hrabe q3 test.traja prihlizejici prvaci sa na mna pozerali s pohladom plnym hruzy-jezis,toto tato skola dela s lidmi?)