GLIDE s TemporalAA pro V4/5

SW diskuze o 3dfx , ovladače , tweaky atd...

Moderátoři: ps47, Vykupitel

Odpovědět
Vykupitel
Administrátor

GLIDE s TemporalAA pro V4/5

Příspěvek od Vykupitel »

Tak to nekdo honem vyzkousejte. Tady je link:

http://www.geocities.com/nhyeung/index_taa.htm
AGP2PCI,Voodoo4 4200 AGP(Daytona VSA-101)
Obrázek Jindra Semenec
K!ll3r
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Re: GLIDE s TemporalAA pro V4/5

Příspěvek od K!ll3r »

vykupitel píše:Tak to nekdo honem vyzkousejte. Tady je link:

http://www.geocities.com/nhyeung/index_taa.htm
super hned to zkusim na v5 55 a na v5 6k :wink:
no-X
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od no-X »

Taky jsem zvědav. Několik nových modů... Jen by to chtělo táhýlko přímo v driverech :-)
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
K!ll3r
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od K!ll3r »

no-X píše:Taky jsem zvědav. Několik nových modů... Jen by to chtělo táhýlko přímo v driverech :-)
do tydne to testnu na v5 5500 a v5 6k :wink: mozna jeste na v4 4500 a powercoloru a dam sem testy :wink:
no-X
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od no-X »

Tak jsem ten link hodil i do článku kterej (snad?) dostanu na PCT. Alespoň se to pořádně otestuje :D
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
K!ll3r
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od K!ll3r »

no-X píše:Tak jsem ten link hodil i do článku kterej (snad?) dostanu na PCT. Alespoň se to pořádně otestuje :D
oka a dej tam i nase forum at se na tom to tady trochu rozroste :wink:
no-X
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od no-X »

To bohužel nemůžu, asi by se to redakci zrovna moc nelíbilo :D Zvlášť po předchozím článku, kterej dopadl dost různě :? Teď ale někdo zas zmínil web na pretaktovani, takže se možná ještě někdo na foru objeví. Na druhou stranu - 25 lidí v českým fóru, který oficiálně běží 18 dní a zabývá se 3 roky neexistující společností - to už samo o sobě znamená úspěch :) .
K!ll3r
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od K!ll3r »

no-X píše:To bohužel nemůžu, asi by se to redakci zrovna moc nelíbilo :D Zvlášť po předchozím článku, kterej dopadl dost různě :? Teď ale někdo zas zmínil web na pretaktovani, takže se možná ještě někdo na foru objeví. Na druhou stranu - 25 lidí v českým fóru, který oficiálně běží 18 dní a zabývá se 3 roky neexistující společností - to už samo o sobě znamená úspěch :) .
j taky jsem stastnej ze se to takhle rozjelo :wink: a doufam ze to pojede dal
no-X
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od no-X »

Jo, vyzkoušeno, TAA je super, ale chtělo by to podporu pro všechna 3 rozhraní :( A ještě: nějak mi uniká, jak lze vypnout ten FPS displej, co je vpravo nahoře?
Odpovědět