Jak uz vite,resil jsem kdysi davno problem s ladenim TV FM,uz je to v poradku.Jenze posledni dobou se mi PC proti TV FM vzbourilo.4×reinstal snad za mesic.Pred nainstalovani VR a vseho mozneho k TV FM mi jde vse nadherne.Naistaluji VR,spustim a pri ladeni spadne,reset.Reinstal VR pac se uz nechce spustit.Potom uz hnedka pri stiknuti tlacitka ladeni.To jsem ale musel velmi rychle opustit domov a tak to dva dny tak ostalo.Prijedu,zapnu VR a vse chodi jak ma.
Ale dneska,blue-screen of death"system byl zastaven,chyba ochrany widlidousu" .Tohle jsem pred posledni reistalaci videl furt az jsem pomalu nezapnul ani OS.Ale stane se to zniceho nic,a furt je to tak nejak tunerem.A potrebuji i ME,ds caller neumi tedy nahravat.Kdyby nekdo videl i nejake reseni pro XP s tim ze by to fungovalo jako s VR,az na to ze by to nepadalo,a mohl bych i nahravat alespon v tom MPEG-1 ale s max kvalitou.
Opravdu mne nezbyva nic jineho nez tuner.S tou GF4 mi to chodilo skvele uz davno,totez ta SMC sitovka co jsem tam dal ted.Chodila mi v celeru 400,chodi mi i tady.Nic jineho jsem nedelal,a zdroj ze by byl uz tak stary az by v klidnem stavu byl plne pretizen,ee to se mi uz vubec nezda.
Predem dekuji za odpovedi
Nestabilita VR se vsim
-
- Linux user
- Kontaktovat uživatele:
voodootvfm ma tusim bt878 chipset. cize stacia ti standardne bt8x8 ovladace a napriklad descaler.
alebo linux, tam funguje ten chipset uplne bez problemov. takisto philipsy.
(ako zatial som mal v linuxe s tv kartou problem len s v3 3500tv, ale to boli experimentalne ovladace a chcelo to skill rozchodit. bt8x8, saa713x, conxanty - ziadny problem. vsetko ide na prvy krat.)
takze pozri na kartu ci je tam bt8x8 chip. ak je tak by mal ist aj iny bt8x8 kompatibilny chipset. pripadne skus ine ovladace. ich ich viac (aspon co si pamatam ked som sa snazil rozchodit dart tv live vo winxp..)
alebo linux, tam funguje ten chipset uplne bez problemov. takisto philipsy.
(ako zatial som mal v linuxe s tv kartou problem len s v3 3500tv, ale to boli experimentalne ovladace a chcelo to skill rozchodit. bt8x8, saa713x, conxanty - ziadny problem. vsetko ide na prvy krat.)
takze pozri na kartu ci je tam bt8x8 chip. ak je tak by mal ist aj iny bt8x8 kompatibilny chipset. pripadne skus ine ovladace. ich ich viac (aspon co si pamatam ked som sa snazil rozchodit dart tv live vo winxp..)
- Petrik9
- Kontaktovat uživatele:
Dobre,testnu to tak ale v SO/NE.Pac o pracovnich dnech to potrebuji nahravajice fungujici.Nechci si to jeste vice po.. nez to je ted.A to jsem to cele instalil v SO.Ted koukam ze bezi OK,po hard resetu.No jeste se uvidi.Ale liny bych nemohl,ne jenom ze nemam misto na HDD,ale nevim jak bych ukladal na druhy disk s fat atd atd...
No az asi ten serial bude cely,tak teprve bych zacal experimentovat s tunerem.Je to jedina vec co chci mit nahranou.Jak jsem rikal,nejde sehnat v CZ,jenom Fr.A jak je na znamo,mam jiz zmineme ME.Chodeji mne bez tuneru skvele.I nejakej ten mesic s tunerem.Jednoho si dne kdyz jsem byl nemocny a desel furt za kompem mi to zacalo blbnou timto zpusobem.BSOD o tom ze se mi po system.Po reinstalu mi tohle delalo i v instalaci,furt.Trochu jsem si pohral s HW a uz to jakz takz chodilo vyborne,az zase ted.Bylo mi to jasne,kdyz pred reinstalem padalo vse,a zacalo to stbtv.
XP bych uz rad,i kdyz nevim jak by to bylo s diskem.Mam ME a zabiraji mi 2GB obnovou systemu.Nedokazu si predstavit XP,i kdyz tu obnovu nepouzivam a vetsinou mne to po. jeste vic nez to bylo preci jen ji tam mam.XP by byly jiste lepsi,ale jak rikam.Potrebuji hlavne nahravani.A s CZ/SK norme
No az asi ten serial bude cely,tak teprve bych zacal experimentovat s tunerem.Je to jedina vec co chci mit nahranou.Jak jsem rikal,nejde sehnat v CZ,jenom Fr.A jak je na znamo,mam jiz zmineme ME.Chodeji mne bez tuneru skvele.I nejakej ten mesic s tunerem.Jednoho si dne kdyz jsem byl nemocny a desel furt za kompem mi to zacalo blbnou timto zpusobem.BSOD o tom ze se mi po system.Po reinstalu mi tohle delalo i v instalaci,furt.Trochu jsem si pohral s HW a uz to jakz takz chodilo vyborne,az zase ted.Bylo mi to jasne,kdyz pred reinstalem padalo vse,a zacalo to stbtv.
XP bych uz rad,i kdyz nevim jak by to bylo s diskem.Mam ME a zabiraji mi 2GB obnovou systemu.Nedokazu si predstavit XP,i kdyz tu obnovu nepouzivam a vetsinou mne to po. jeste vic nez to bylo preci jen ji tam mam.XP by byly jiste lepsi,ale jak rikam.Potrebuji hlavne nahravani.A s CZ/SK norme