Diamond V2 na aukru
Moderátor: Moderátoři
-
scot666
- Senior member
- Kontaktovat uživatele:
Diamond V2 na aukru
Compaq V3 3500 TV-out, V3 3500TV, V3 3500 TVFM NTSC, Powercolor Evilking 3 (V3 3000 AGP),Powercolor Evilking 3 TVOUT(V3 3000 AGP), 3 x V3 3000 AGP, V3 3000 AGP retail,V3 3000 PCI SGRAM, V3 3000 PCI SDRAM, V3 2000 AGP (MADE IN CHINA), V3 2000 AGP, V3 2000 PCI SGRAM, V3 2000 PCI SDRAM, Compaq V3 1000, Gateway V3 1000 Bonestel, STB Velocity 100, JoyTech - Apollo (Banshee16MB AGP), Skywell Voodoo 1-
Kayman
- Linux user
- Kontaktovat uživatele:
jooo, tak potom ju vezmem
@no-x: ako by sme sa dohodli? zaplatit mozem bankovym prevodom priamo na tvoj ucet (cez paypay.com - uz to mam odskusane). Za kup ihned by som ju zobral. Cize bud ju vydrazim ja a poslem predajcovi peniaze dopredu a on potom kartu k tebe. alebo to vydrazis ty, peniaze poslem tebe a ty sa s predajcom dohodnes. alebo inak?
@no-x: ako by sme sa dohodli? zaplatit mozem bankovym prevodom priamo na tvoj ucet (cez paypay.com - uz to mam odskusane). Za kup ihned by som ju zobral. Cize bud ju vydrazim ja a poslem predajcovi peniaze dopredu a on potom kartu k tebe. alebo to vydrazis ty, peniaze poslem tebe a ty sa s predajcom dohodnes. alebo inak?
-
Kayman
- Linux user
- Kontaktovat uživatele:
ono to funguje na tom ze oni maju vo viacerych krajinach ucty. potom maju jeden centralny system kde su vedene virtualne ucty. Cize ja ked zadam platbu na cesky ucet tak oni pozru ci mam tolko na virtualnom ucte a ked hej tak z ceskej banky kde maju oni konto poslu peniaze. akoby som mal v cechach banku a poslem ti peniaze. za to by si nemal platit
Platili sme s tym na airsoft.cz/shop a nevraveli ze by im strhlo z uctu co i lne korunu 
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
tak to by mohlo byt VELMI vyhodne,usetrilo by sa tym asi 300Kc kt si strhne banka ked mi niekto posle peniaze z CZ (ako napr oblak za parhelii a no-X za *censored* dokonca dvakrat,kedze mi peniaze poslal po castiach.ono sa to sice takmer strati ked sa posiela viac ako 10 000,ale aj tak).skoda ze som o tom nevedel ked som zacinal s ebayom,teraz ked som uz skoro skoncil (resp zahltil trh
) je to uz takmer na nic.ale asi si tam zalozim konto,par transferov ps47->no-X a naopak tu este asi bude.