updated opengl/d3d renderer for UT,Deus Ex & Rune

Obecně o problematice zobrazování 3D ;-)

Moderátoři: ps47, swarm

Ren
VIP

Příspěvek od Ren »

Muheheeee....WTF?? Falesny COOO????
Petrik9
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petrik9 »

nebudu se vyjadrovat o mem tajnem sabotaznim projektu 8-)
DOC_ZENITH/XAN
Senior member

Příspěvek od DOC_ZENITH/XAN »

Já se hlásim k tomu, že nemam XP na SP2. Nemam žádnej důvod tam totiž SP2 dávat. Možní SP1, kvůli USB2.0 supportu, ale to stejně nevyužiju.

A jestli jsi schopen rozchodit cracklou verzi Red Alerta, a Starcrafta pod XP, jseš machr(originálky tam jdou, ty cracky používaj některý dl ze system, který jsou už ale v system32, ale i když je přesunu tak to nefunguje). To samý IPX protokol, ale ten 16 bitovej pro dosárny. Taky se mi nechce zprovoznit. To samá emulace u Sound blasteru, aby fungoval i v XP s old games. Proč to má furt konflikt prostředků a ve win98 to funguje?

XP jsou naprosto srackoidni, jsou to vlastne jen WIN2000 SP5 jen se to prejmenovalo. Vlastne to bych tem 2000 krivdil, jako bootujou dost rychle a fungujou na nich i ISA sitovky, coz v XP ne a je toho vic.

Kdyby mi fungovala stabilně kombinace NV40 + Nforce3, jsem furt u win98.
Ren
VIP

Příspěvek od Ren »

Musim se priznat...Asi uz jsem pretazenej, ale...Z nejakeho duvodu me predstava falesneho scandisku poslala do kolen se zachvatem smichu..:-)) Nevim proc..:-)
Jinak pokud ten falesny scandisk napises v Pascalu, do tech 130kB co ma original se Ti to vejde tak akorat, tak mi povez, kam das svuj kod? A PIC jsou fajn, ale assembler se da vyuzit i na jiny veci..Treba W32DASM.. :wink:
Petrik9
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petrik9 »

Ehm no,ja si vysmahnul od kamose,dnesniho nekamose starcrafta a vsude i na XP chodi dobre :D
Ren
VIP

Příspěvek od Ren »

Pripomel jsi mi, jak jsme pred lety pomoci odchyceneho admin packetu v NOVELL siti rozdistribuovali falesny login prompt a za jeden den posbirali hesla vsech spravcu..:-) To byly casy..
Petrik9
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petrik9 »

Hehe to my tedkon mame heslo na podamina pomoci keyloggeru Iks.sys .Je to hodne nenapadnej keylog.Ale problem je ze ho jen tak neodinstalujes,ale vubec o tom nevis a pomalu to ani nezjistis :D
Ren
VIP

Příspěvek od Ren »

XAN> Hmm. Takze mam to chapat tak, ze nemas ani SP1? Co se rozchazeni zminenych cracklych her tyce, nevim, nemam zkusenost, ale nechce se mi verit, ze by chybejici DLL mohl byt problem..Pouzitelna emulace SB je primo v NTVDM..Ale nestaci na vsechno, a prave tam prijde ke slovu VDMSound. Ale jedna vec me napadla..Jestli me neklame pamet, nikdy se mi nepovedlo rozchodit v XP tisk z DOSoveho programu, ktery hledal tiskarnu na LPT1, zatimco ji PC melo pripojenou k USB. XP k tomu myslim nabizeji nejaky emulovany driver, ale nepohnul jsem s tim. Coz ale samozrejme zdaleka neznamena, ze to nejde.
Petrik9
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petrik9 »

No stejne Win9× zlate dobre casy,to kdyz jsi upragroval PC,widle si to samy prebrali ze maji uplne jiny HW,desku CPU a takove.Ale u XP tohle udelas jednou a uz je nerozjedes :lol:
Ren
VIP

Příspěvek od Ren »

Petrik9 píše:Hehe to my tedkon mame heslo na podamina pomoci keyloggeru Iks.sys .Je to hodne nenapadnej keylog.Ale problem je ze ho jen tak neodinstalujes,ale vubec o tom nevis a pomalu to ani nezjistis :D
To neni ono..:-( Ta dnesni mladez si vsechno stahne z netu i s postupem step-by-step, ani nemusi vedet co a hlavne PROC to dela...Ten puvodni, Mentoruv duch se z toho nejak vytratil...Nerikam, ze je to i Tvuj pripad, malokdo ma dnes chut poustet se do asm..Ale zase jsou jine moznosti, nez byvaly, v jednom ponekud kontroverzneji vybavenem obchode na vychod od hranic jsem nasel USB dongle, keylogger. Pripojis mezi klavesnici a PC kousek kabelu ktereho si nevsimne vubec nikdo, za par dnu odeberes a z flash pameti vyjmes vsechen text, ktery prosel.
Petrik9
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petrik9 »

Jo to sem si chtel postavit,mam schema atd atd...Prodava se to za sileny prachy ale veskutecnosti to je levne jak nevim co.No my by jsme to klidne pakety delaly,ale uz je to hodne strezeny a admin nema plnou kontrolu pod vsem,ono to je cele sdilene na netu,takze ten jakoby admin jim napise bla bla bla a oni to vyresej.Kompy preinstalovava obnovou stanice ghostem a jinak temer nic nedela nez odpojuje pripojule kompy k netu nebo zjistuje ci meni hesla....A sit maji opravdu strezenou a byli jsme radi ze jsme tam dostali ten keylogger.Pac ani pitome ICQ sem nedostanes,diskovou qotu mas jen 30MB.A w2000 je taky pekne na.....
DOC_ZENITH/XAN
Senior member

Ren píše:XAN> Hmm. Takze mam to chapat tak, ze nemas ani SP1? Co se rozchazeni zminenych cracklych her tyce, nevim, nemam zkusenost, ale nechce se mi verit, ze by chybejici DLL mohl byt problem..Pouzitelna emulace SB je primo v NTVDM..Ale nestaci na vsechno, a prave tam prijde ke slovu VDMSound. Ale jedna vec me napadla..Jestli me neklame pamet, nikdy se mi nepovedlo rozchodit v XP tisk z DOSoveho programu, ktery hledal tiskarnu na LPT1, zatimco ji PC melo pripojenou k USB. XP k tomu myslim nabizeji nejaky emulovany driver, ale nepohnul jsem s tim. Coz ale samozrejme zdaleka neznamena, ze to nejde.
:oops: No, kernelem se asi tezko da nak hnout co. Ale tu sitovku bych mozna rozchodil, kdybych nak vytah ten driver z win2000. Jako jsem pouzil driver z win95 abych rozjel 3Com etherlink 2 pod win ME.

Ale s tim Red Alertem se asi pohnout neda co:
Obrázek
Ren
VIP

Příspěvek od Ren »

Jeeje..Ze Tys ani nezkusil Compatibility mode Win95, ze ne?
ghost
Invisible

Příspěvek od ghost »

treba sa kuknúť do googla :wink: http://www.cncnz.com/features/tech/raxpfix.shtml

jede to, zrovna som odskúšal (bez toho nového THIPX32.DLL to nejde ani s compatibility mode)
Ren
VIP

Příspěvek od Ren »

No vida..:-)
DOC_ZENITH/XAN
Senior member

Heh, nedělejte ze mě lamu.
Vím, compactibility mode jsem zkoušel jako první(už jsou to 4 roky, co jsem XP poprvy nainstaloval, vidim tohle,+ bootuje to pomalu, a letely jeste na 2 roky pryc), ale ja vim ze normalni RA funguje, ten mi funguje i bez toho aniž bych musel z něj cokoliv odmazávat, ale problem je v tom, ze tenhle ne, je to specialni crackla verze, bez hudby videi, jakychkoliv vstupu do registru a taky jde bez CD. A rad bych to nak rozchodil, ale to mate jedno, kvuli tem XP jsem si od toho sehnal i prepalenou originalku, tak to jde, IPX po siti sice hra nejde(a to jsem ten soubor neodmazaval), ale aspon neco. Nereste to, preci mam furt jeste dualboot :twisted: .
Petrik9
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petrik9 »

A z toho vypliva ze je dobre mit dva kompy s ruznymi OS,nebo se na to vsecinko vy.... a sehnat si neco poradneho :lol:
Ren
VIP

Příspěvek od Ren »

Na co ze teda honis tu cracklou, kdyz mas plnou? Umi neco navic? A to nemluvim o tom, ze RA bez videi a hudby je hroznej klestenec..:-( Toho jsem se neco nahral..
DOC_ZENITH/XAN
Senior member

Ren píše:Na co ze teda honis tu cracklou, kdyz mas plnou? Umi neco navic? A to nemluvim o tom, ze RA bez videi a hudby je hroznej klestenec..:-( Toho jsem se neco nahral..
Neřeš to už, původně jsem to chtěl na LAN do školy, aby bylo o IVT co dělat, jako kdysi, když tam ještě byly win95/98. Ale vzhledem k tomu, že mulťák nejde v XP ani s originálkou, tak to nemá cenu vůbec řešit. Jen jsem tim chtěl ukázat na jeden z nedostatků XP (i když bych řek žer tim konkrétně XP škodim, protože se to určitě bude týkat celý NT platformy a ne jen XP).
swarm
debílek nahoněnej
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od swarm »

Co má tohle všechno vlastně společného s OpenGL? :D
Diagon Swarm - Můj NOVÝ "NOTEBOOK" blog :arrow: [WWW]
Je těžké být debilem, konkurence je příliš velká.
14" Lenovo ThinkPad T400 - Core2 Duo T9900 3,1GHz, 8GB DDR3, 300GB Intel 320 SSD, WWAN, 1440x900 LED + Advanced Mini-dock + ThinkPad UltraNAV USB Keyboard + 2x 24" LCD
Odpovědět