Kód: Vybrat vše
melon:/home/kayman# modprobe -l |grep tdfx
/lib/modules/2.6.12-mh3-v3.051009/kernel/drivers/char/drm/tdfx.ko
Moderátor: Vykupitel
melon:/home/kayman# modprobe -l |grep tdfx
/lib/modules/2.6.12-mh3-v3.051009/kernel/drivers/char/drm/tdfx.ko
jak bych to vysvetlil... u karet kde lze zprovoznit dri potrebujes krome ovladace v xkach jeste modul v jadru a v pripade tdfx se menujou stejneKayman píše:vsak ale...Kód: Vybrat vše
melon:/home/kayman# modprobe -l |grep tdfx /lib/modules/2.6.12-mh3-v3.051009/kernel/drivers/char/drm/tdfx.ko
startx -- :1 -config /etc/X11/xorg.conf.voodoo2
opty@alpha:~$ /sbin/lspci | grep Voodoo
02:09.0 Multimedia video controller: 3Dfx Interactive, Inc. Voodoo 2 (rev 02)
...
Section "Device"
Identifier "3Dfx Voodoo 2"
Driver "voodoo"
BusID "PCI:2:9:0"
EndSection
...
Section "Screen"
Identifier "Screen 1"
Device "3Dfx Voodoo 2"
Monitor "Nokia 447Za"
DefaultDepth 16
Subsection "Display"
Depth 8
Modes "800x600" "640x480"
ViewPort 0 0
EndSubsection
Subsection "Display"
Depth 16
Modes "800x600" "640x480"
ViewPort 0 0
EndSubsection
EndSection
...
Ja jo, ale rozchodil jsem jenom glide.Opty píše:btw nikdo jiny tu v2 pod linuxem nepokousel?
a mohl bys to prosim popsat a detailne rozvest?swarm píše:Ja jo, ale rozchodil jsem jenom glide.Opty píše:btw nikdo jiny tu v2 pod linuxem nepokousel?
#define my_remap_page_range(vma, start, ofs, len, prot) \
remap_page_range(vma, start, ofs, len, prot)
Jako nevim co tam bylo extra - proste jsem jenom zkompiloval ty glide knihovny nechal je nahrat do systemu a v dev vytvoril zarizeni 3dfx a nic vic...zadny xka jsem nekonfiguroval a jelo to.Opty píše:a mohl bys to prosim popsat a detailne rozvest?swarm píše:Ja jo, ale rozchodil jsem jenom glide.Opty píše:btw nikdo jiny tu v2 pod linuxem nepokousel?
Ani ne, Suse 9.1.Opty píše:nj ale asi to bylo na nejakem starsim systemu ze jo?
tak ne... nakonec to nestacilo... jak sem totiz delal pokusy s device3dfx z debianu tak se mi povedlo vyrobit funkcni modul jen sem o tom nevedel ... nevim proc mi to pred tim neslo asi sem nemel to zarizeni nebo coswarm píše:Skoro je mi lito, ze jsem se tu do debaty nezapojil driv...myslim, ze bych pak usetril nekomu dost casu .