Tech. problem: "urazeny" L12,13
Tech. problem: "urazeny" L12,13
ahoj, stal sem se (znovu po 7mi letech) vlastnikem karty diamond monster 3d voodoo I, uplne sem zamack slzu kdyz sem si vzpomnel jak sem za ni daval asi 8kk tenkrat a jak sme cumneli na ty hry s celisti dole a poslintanou podlahou......no nic, k veci:
pri "cisteni" karty od prachu a tak sem ji otocil a po dukladnem prohlidnuti sem si vsim ze "kondiky" nebo jak to nazvat hned vlevo od pci konektoru (konektor je smerem nahoru!!!) s oznacenim L12 a L13 proste byly urvany, ulomeny nebo jinak odstraneny...., L11 netknutej,a ostatni vedle nich taky, zajimalo by me tudiz jestli nekdo nevi k cemu slouzi
bylo mi receno ze je karta funkcni ale zatim jeste nemam "srot" sestavu kterou planuju pro tuhle kartu, tak ani nevim zda vazne bez tech soucastek bude fungovat
za jakejkoliv prispevek a radu budu vdecnej, zkusim to vyfotit, nevim jestli tu ma bracha fotak.....
DIKY
pri "cisteni" karty od prachu a tak sem ji otocil a po dukladnem prohlidnuti sem si vsim ze "kondiky" nebo jak to nazvat hned vlevo od pci konektoru (konektor je smerem nahoru!!!) s oznacenim L12 a L13 proste byly urvany, ulomeny nebo jinak odstraneny...., L11 netknutej,a ostatni vedle nich taky, zajimalo by me tudiz jestli nekdo nevi k cemu slouzi
bylo mi receno ze je karta funkcni ale zatim jeste nemam "srot" sestavu kterou planuju pro tuhle kartu, tak ani nevim zda vazne bez tech soucastek bude fungovat
za jakejkoliv prispevek a radu budu vdecnej, zkusim to vyfotit, nevim jestli tu ma bracha fotak.....
DIKY
Diamond MONSTER 3D VooDoo I rev. B, 2xE, G A-trend VooDoo II SLI 2455P Creative 3D Blaster VooDoo II CT6670 VooDoo 3 2000agp (+orig.CD+orig.manual)
je to ten samej akorat trochu lip zvetsenej...snad to z toho pujde poznat, dig. fotak ma bohuzel bratr na letisti...nevim proc:)
link
http://pef.czu.cz/~pavel/data/back02.jpg
link
http://pef.czu.cz/~pavel/data/back02.jpg
Diamond MONSTER 3D VooDoo I rev. B, 2xE, G A-trend VooDoo II SLI 2455P Creative 3D Blaster VooDoo II CT6670 VooDoo 3 2000agp (+orig.CD+orig.manual)
no a da se to nekde sehnat - pripajet nazpet?
no uvidim az to zapojim,ale to bude jeste nejakou chvili trvat nez sezenu to pc...., do svyho to fakt nedam:)
JO A DIKY VSEM!!!kdyby se jeste nasel frajer co by to sehnal pripajel....
no uvidim az to zapojim,ale to bude jeste nejakou chvili trvat nez sezenu to pc...., do svyho to fakt nedam:)
JO A DIKY VSEM!!!kdyby se jeste nasel frajer co by to sehnal pripajel....
Nejlepsi by bylo sehnat tu samou mrtvou, z ni je sundat. Pokud jsi z Prahy nebo se tu muzes zastavit, klidne Ti je na pockani pripajim, pokud je nekde sezenes. A dat to do nejakeho PC se opravdu bat nemusis, jedine k cemu to muze vest jsou nesmyslne barvy, v jeste horsim pripade zadny obraz. O mobo nebo sloty se v zadnem pripade bat nemusis.
takze sem dostal do paratu tu rev G, ale kdyz sem si ji doma opet poradne prohlizel, zaprvy sem ucejtil nechutnej smrad jako kdyz spalite nejakou grafiku:)) a za druhy ma ulomenej kongik C101, kterej je nahore napravo nad pametma (divam se normalne na predni stranu, pci konektor je dole)
takze uz mam aspon neco na nahradni dily
takze uz mam aspon neco na nahradni dily