Velocity 200 - nebo Voodoo 3 - 1000

Jakákoli problematika co se týká Voodoo 3 čí Velocity 100/200

Moderátor: ps47

Odpovědět
no-X
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Velocity 200 - nebo Voodoo 3 - 1000

Příspěvek od no-X »

Všiml jsem si jedné drobnosti. Všechny obrázky Velocity 200, na které jsem narazil, mají na biosu nápis V3-1000. Nepodařilo se mi najít ani jednu, která by na štítku tento nápis neměla. Narazili jste někdo na kartu, která MÁ na biosu štítek, ale NEMÁ na něm nápis V3-1000? Skoro bych řekl, že Velocity 200 nakonec pro běžné trhy vyráběna nebyla a že všechny finální verze měly V3 bios a šly do sestav (Compaq atp.)...
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
ghost
Invisible

Re: Velocity 200 - nebo Voodoo 3 - 1000

Příspěvek od ghost »

Tak to je dobrá otázka. Ja som si myslel, že rozdiel medzi Velocity 200/V3 1000 je taký ako medzi Radeon 8500/9100 :roll:
no-X
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od no-X »

To jo, liší se jen v biosu (pokud nejde o V3-1000 od Gateway) , ale já narážím na to, že pokud všechny karty mají na biosu nápis V3-1000, tak logicky Velocity 200 jako taková vůbec neni!
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
ghost
Invisible

Příspěvek od ghost »

A táto Velocity ti čo hovorí :?:

Obrázek
no-X
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od no-X »

Ten obrázek znám; nojo, asi nějaká experimentální kartička :-). Na čip přilepili pasiv, přetočili a je to dvoutisícvka :-)

Radši bych byl, kdyby se vyjádřil někdo znalejší :roll:

Měl bych jí dát na web ;-)
Odpovědět