pali - silent hunter mi nedělal problémy, ale jel jsem ho na 6600GT ..
Opty - tehdy se asi vydávaly hry kvalitní, které patch nepotřebovaly
jinak já jsem zase hodně času strávil v UT. 'Zádný machr nejsem...ale kamarád hrál způsobem že si dal mapu na 1000 kilů a snažil se ji dohrát bez toho aby ho zabili. Jednou jsem u něj byl, tak ho zabili na čísle 385..."aaaa už rezivím, nic moc" no rekord měl tuším něco kolem 700 a rozhodně nesnajproval
edit:
1155, i5-2500k, ASUS, 8GB ram. na dalších 10 let klid
Oblak= Uz som toho Silent Huntera 3 rozchodil problem bol v ovladaci na 77.72 mi nesiel a ked som dal stare 71.xx tak ide ale zas ma zarazila ta cestina co som si stiahol nech robim co robim stale nefunguje
scot666 píše:Coze? Problemy s ovladaci od nvidie? To slysim prvne . Nemas ATI? )
No ako vidis v podpise tak veru nie tiez som prekvapeny pretoze sa mi to stalo prvy krat nVidia mala dobre ovladace ale ako vidim uz im nejak nomozem verit a to som preferoval vzdy nVidiu oproti ATI...
Radeony jsem mel skoro 3 roky a ze by se mi nespustila hra, tak to se mi nikdy nestalo. Ony ty reci o kvalite NV a nekvalite ATI driveru jsou v dnesni dobe jen povery.Kazdy ovladac ma nejakou chybu, jinak by se nevydavaly nove verze
scot666 píše:Radeony jsem mel skoro 3 roky a ze by se mi nespustila hra, tak to se mi nikdy nestalo. Ony ty reci o kvalite NV a nekvalite ATI driveru jsou v dnesni dobe jen povery.Kazdy ovladac ma nejakou chybu, jinak by se nevydavaly nove verze
Tak neviem no ovladace sa musia ladit tak ci tak a ne preto ze by boli vadne ale preto lebo nemozu vediet co bude ich cakat za pol roka ked vide nejaka hra...ale inak musim suhlasit ze ci nVidia alebo ATI maju rovnake ovladace nikto nema lepsie mal som pred cca rokom a pol pozicanu ATI 9700 a na ovladace som sa stazovat nemohol
..ja mam tiez s catalystmi velmi pozitivne skusenosti,na rozdiel od detonatorov,ked som mal mx (ale to som tiez parkrat spominal),jedine tri problemy kt sa pcas poslednych rokov vyskytli bolo mrznutie ET s catalystom 4.11 (problem s punkbusterom),velmi slaby performance v sw kotor (riesenim je pridanie jedneho riadku do ini suboru),a zhodou okolnosti igi2 (aby hra bezala korektne treba mat catalyst 3.2 alebo vyssi).keby som tu mal pisat kolko zabavy som si uzil s nvidiou,bude to na par stran..
..tak som sa v tom trocha povrtal,nakopol som v4 pci a zistil som ze staci pouzit tento patch a IGI2 pobezi v4/5 bez artefaktov.peknu grafiku a vysoku rychlost ale necakajte
ps47 píše:..tak som sa v tom trocha povrtal,nakopol som v4 pci a zistil som ze staci pouzit tento patch a IGI2 pobezi v4/5 bez artefaktov.peknu grafiku a vysoku rychlost ale necakajte
No pekne gratulujem A co na takej 5500 to by uz hadam v 800x600 Full detail ist malo
sice je to o igi jednicce ale nechtel sem zakladat dalsi thread...
dneska sem konecne vrazil v3 2000 pci do toho kompu do kteryho melo byt urceny a protoze tedka parim igi 1 tak mi to nedalo abych to zkusil i na nem... bohuzel i v 640x480 na nejnizsi detaily to nejde moc hrat (a vypada to uz docela hnusne)
minimalni pozadavky rikaji p2@300 a ja to trapim na p2@400 tak by to snad melo jit ne? zkousel sem oboje drivery ale je to jedno... jo a os je win2k sp4... ze by to bylo tim ze tam mam nainstalovane dx9?
Signature still in development... GPU/VPU collection: 3Dfx Voodoo2 PCI: 2x Diamond Monster in SLI (a.k.a. Megamonster), Creative 3D Blaster, A-Trend | 3Dfx Voodoo3 2000 PCI | 3Dfx Voodoo5 5500 PCI (single board SLI) | 3Dfx VoodooTV FM | ASUS Radeon X850XT (PE capable) | ATI 3D Rage IIC PCI | 2x Intel i810 (on-board) AGP | Jetway Radeon 9550XT AGP | nVidia Riva TNT2 M64 PCI | Quantum3D Obsidian X-24 PCI (single-slot Voodoo2 SLI) | Sapphire Radeon X550 PEG | SiS 6326 PCI | Trident TVGA8900 ISA
ps47 píše:posledne ovladace na voodoo2 podporuju dx7.myslim ze som mal posledne oficialne,na 3rdparty sa vtedy este moc nehralo..
no ja sem to zkousel s obojima ovladacema pro win2k (oficialni a sfft) a vysledek stejny takze sem asi v pytli protoze uz nevim co jineho udelat leda ze by tomu vadily ty dx9 co mam nainstalovane ale to se mi moc nezda nebo ze by jo?
Signature still in development... GPU/VPU collection: 3Dfx Voodoo2 PCI: 2x Diamond Monster in SLI (a.k.a. Megamonster), Creative 3D Blaster, A-Trend | 3Dfx Voodoo3 2000 PCI | 3Dfx Voodoo5 5500 PCI (single board SLI) | 3Dfx VoodooTV FM | ASUS Radeon X850XT (PE capable) | ATI 3D Rage IIC PCI | 2x Intel i810 (on-board) AGP | Jetway Radeon 9550XT AGP | nVidia Riva TNT2 M64 PCI | Quantum3D Obsidian X-24 PCI (single-slot Voodoo2 SLI) | Sapphire Radeon X550 PEG | SiS 6326 PCI | Trident TVGA8900 ISA
ps47 píše:dx by vadit nemal.mozno je to tou 2000 (win2000=I aint playin' no games )..
no to nevim... kdysi sem porovnaval halfa na v2 ve win98 a win2k (na tom kompu) a vyslo to na stejno... ale muzu to pristi vikend zkusit... a jestli to pujde tak potes... zas 3 systemy na jednom kompu