VoodooTV a video capture
Moderátor: Vykupitel
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
VoodooTV a video capture
tak uz vesele opekam v kompiku voodooTV,bezi mi to pod xp na wdm driveri,tv fuguje ok (deinterlacer),ale chcel by som skusit aj nieco nahrat.visual reality samozrejme nefunguje (znamy bug pod xp),a z virtualdubu som jelen,takze ak ma niekto pre mna par rad co mam vlastne robit,tak budu vitane.podotykam ze s niecim podobnym robim prvy krat (n00b alert)
-
- Linux user
- Kontaktovat uživatele:
virtuabdub je fajn - len su obcas problemy so synchronizaciou zvuku s obrazom
taky pre lamy je dobry baotv - uz som ho spominal pri v3 3500
http://kayman.fiitkar.sk/3dfx/BaoTV.zip
skus a napis ci to ide
moc som ho nepouzival lebo som nic nenahraval ale co som skusal tak vsetko islo hladko
taky pre lamy je dobry baotv - uz som ho spominal pri v3 3500
http://kayman.fiitkar.sk/3dfx/BaoTV.zip
skus a napis ci to ide
moc som ho nepouzival lebo som nic nenahraval ale co som skusal tak vsetko islo hladko
-
- Senior member
- Kontaktovat uživatele:
Zkousel jsi Dscaler?
Compaq V3 3500 TV-out, V3 3500TV, V3 3500 TVFM NTSC, Powercolor Evilking 3 (V3 3000 AGP),Powercolor Evilking 3 TVOUT(V3 3000 AGP), 3 x V3 3000 AGP, V3 3000 AGP retail,V3 3000 PCI SGRAM, V3 3000 PCI SDRAM, V3 2000 AGP (MADE IN CHINA), V3 2000 AGP, V3 2000 PCI SGRAM, V3 2000 PCI SDRAM, Compaq V3 1000, Gateway V3 1000 Bonestel, STB Velocity 100, JoyTech - Apollo (Banshee16MB AGP), Skywell Voodoo 1
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
uz som na to asi prisiel.virtualdub mi uz nemrzne (zmenil som PCI latency na 64),a je v nom ten isty problem-namiesto videa mam len modry stvorcek.zistil som ze nemuzem prepnout z NTSC na PAL,a to bude zrejme problem v nastaveni xp.mrknem sa ci ja nemam nahodou USA ako location..ale nie hned,bracha zapadol za W3 DotA,to znamena ze nasledujucu 1.5 hodinu mozem na cachre s novou masinkou zapomenout.zdravim z athlonu1400/voodoo5
edit: bolo to tou lokaciou (zmenil som z usa na sk a uz to jede).takze uz mam prve video .este tam dostat zvuk a urobit nieco aby 8 sekundove video nemalo 30MB a som doma
edit: bolo to tou lokaciou (zmenil som z usa na sk a uz to jede).takze uz mam prve video .este tam dostat zvuk a urobit nieco aby 8 sekundove video nemalo 30MB a som doma
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
woooo,prve slusne video (ma niekto napad ako sa zbavit tych vertikalnych prouzku?).ale stale bez zvuku .nejak sa mi nedari dostat ho tam.napady? dscaler ma audio ked dam source cd-rom (co je ok pretoze kabel z vtv vedie do cd-in portu),ale virtualdub je bez zvuku aj ked dam cd-rom..
- no-X
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Máš tu s analogovým nebo digitálním tunerem? Ale ať tak či onak, jsou tyhle pruhy v naprostý většině případů způsobený slabým signálem. Tím myslím slabý pro daný tuner, signál nemusí být slabý celkově.
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jj je digital,toto je moja karta
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
neviem,voodootv je prvy tuner kt som v zivote videl,takze kvalitu moc neporovnam.ale myslim si ze je to v pohode,az na to ze polovica kanalov ma tie vertikalne sumy..rozlisenie nahrateho videa je obmedzene,o tom viem,myslim ze 640*400 ale isty si niesom.pod xp mi vsetko funguje bez problemov,teda az na to ze neviem do virtualdubu dostat zvuk..