Voodoo 5 - 5500 AGP
ECS K7S5Al - SiS735
AthlonXP 1700+ (T-Bred)
OK
do FAQ bych chtěl přidat seznam funkčních desek, ale nejdřív by mě zajímaly vaše zkušenosti
Gary mě poprosil, jestli bych se tě nezeptal na "board revision numbers, bios number and operating system tested"Vykupitel píše:No moje V56k je otestena v tomhle:
ECS K7S5A
MSI KT3-UltraARU - KT333 ne KT333A!!!
QDI Kudoz7 - KT333
Vzhledem k tomu, kolik je na fóru lidí, kteří občas nějakou tu 3Dfx kartu vůbec šoupnou do kompu, je tohle víc než dostačující. Podle mě by to byl další thread s max. třemi posty-HoNY- píše:Co takhle celou novou sekci "Voodoo & compactibile Mainboards"
udelal bych to tak ten kdo nejakou danou desku ma zalozi prispevek napise revizi desky, verzi chipsetu, BIOSu, verze biosu karty, specialni upravy, rady, tipy triky, takhle tu delate jenom bordel![]()
To bych musel vědět, jak se to snadno a rychle pozná. Moje není ani první revize, ani poslední. Takže je prvaděpodobný, že by to mohla být trojka-HoNY- píše:kuwa piste ti revize K7S5A
podivas se na fotky kazda ma jinak BIOS jedna ma "dlouhej", druha mano-X píše:To bych musel vědět, jak se to snadno a rychle pozná. Moje není ani první revize, ani poslední. Takže je prvaděpodobný, že by to mohla být trojka-HoNY- píše:kuwa piste ti revize K7S5A
Moje je K7S5Al s dlouhým BIOSem-HoNY- píše: podivas se na fotky kazda ma jinak BIOS jedna ma "dlouhej", druha ma
"ctverecek" a verze 5.0 je the BEST
A jakej by to mělo význam? Víš co by to bylo za zmatek všechny karty v jednom threadu? Někdo bude chtít najít info o desce pro V5 a bude muset prolézt 90% balastu (tady to tejně nakonec budu muset promazat-HoNY- píše:Stále trvám na svém pozadavku zalozeni sekce "Voodoo a MB"
no-X píše:Moje je K7S5Al s dlouhým BIOSem-HoNY- píše: podivas se na fotky kazda ma jinak BIOS jedna ma "dlouhej", druha ma
"ctverecek" a verze 5.0 je the BESTa c-media zvukovkou. Pokud máš link na fotky, sem s nima.

myslíš že každej má nervy na to listovat v desetistrankovym thredu a delat si bokem carky kolika lidem V5ka jela v dane desceno-X píše:A jakej by to mělo význam? Víš co by to bylo za zmatek všechny karty v jednom threadu? Někdo bude chtít najít info o desce pro V5 a bude muset prolézt 90% balastu (tady to tejně nakonec budu muset promazat-HoNY- píše:Stále trvám na svém pozadavku zalozeni sekce "Voodoo a MB")
prave proto chci aby kadá deska mela svůj thredno-X píše:eee to neni tak jednoduchý. Třeba na Asusy je V5-6k obecně hodně alergická a ani nezáleží na čipsetu (že by BIOSy?). U V5-6k nejde jen o 3,3V AGP, ale hlavně o kompatibilitu s HINTem. na některých deskách se velmi zahřívá, na jiných komp vůbec nebootuje... je toho moc.
ano oficiální název je "K7S5A Pro" a co jsem mel tu cest videt tak jenom na fialovym PCB. to 5.0 se je revize PCB protoze je tam par odlisnosti (pridan USB 2.0 VIA, jine PLL, jinak provedeno napajeni chipsetu)no-X píše:chápu dobře, že K7S5A PRO je vždy revize 5?